* 0176 - 22 44 40* maria@alukin.se

Hyttbåtar

« Tillbaka

 

ALUKIN Cabin 750

ALUKIN C 750 är båten för dig som gillar ett praktiskt båtägande kombinerat med stor körglädje! (OBS Finns även som större större modell C 850, skrov 8,5m). I Vi Båtägares test var "ALUKIN C 750 den snabbaste och roligaste båten att köra" och med en 250 hk Suzuki gör båten ca 47 knop! Båten gillades bäst av Vi Båtägares testpanel för sin sköna körkänsla, sitt rappa reglage och styrning. Inredningen går i sober, stilren design och levereras med bäddsats för övernattning. Det här är båten för pendlaren, skärgårdsbon eller familjen som vill ta sig säkert fram med last eller packning, torrskodda i alla väder, dessutom med behaglig ljudnivå i hytten. 

Läs mer »

ALUKIN SCR 850 

ALUKIN Sport Cabin 850 med täckt fördäck och ruff, ger dig en kombination av funktionalitet, hållbarhet och ett enkelt båtägande med bekväma övernattningsmöjligheter för hela familjen. Gillar du dessutom fart, fläkt och råbarkad design så är detta båten för dig! "Genomtänkt, snygg och praktisk med trygga sjöegenskaper och stor körglädje", är tidningen Båtnytts outspädda kommentarer vid testkörningen av båten. Helt enkelt en "pendlardröm" i kombination med "compact living" när det är som bäst.

Läs mer »

ALUKIN Sport Cabin 750

ALUKIN SC 750 är en sportig, snabb allvädersbåt som ger dig garanterad körglädje och "sportbilskänsla" i ett tryggt skrov. Det är en praktisk och lättskött tuffing med snygga linjer, rymligt fördäck samt sober och stilren inredning. Med en 300 hk motor gör båten ca 50 knop. Modellen passar utmärkt för fritidsbruk, för familjen och skärgårdsboende som vill ta sig fram snabbt och säkert i alla väder. Hytten ger en ombonad känsla och skrovet är precis som i alla ALUKINs modeller, konstruerat med fokus på körglädje och säkerhet.

Läs mer »

ALUKIN Sport Cabin 650

ALUKIN SC 650 är en liten hyttbåt i en tuff förpackning. Modellen har likheter med storasyster SC 750 och är utrustad med en hel taklucka som skjuts bakåt för varma sommardagar och en hel akterdörr som leder ut till ett litet inramat akterdäck. Inredningen går i stilren, funktionell design som båtarna är kända för och i sobert grått med bekväma Grammerstolar, precis som i de större hyttbåtarna.  

Läs mer »

ALUKIN Front Cabin 750

ALUKIN FC 750 "Front Cabin" är hyttbåten med ett optimerat lastutrymme på akterdäcket. Modellen ger ett mångsidigt användningsområde för både arbete och fritid med vindskydd för vistelse akteröver. ALUKIN FC 750 kan utrustas med motor från 150-250hk och bjuder på en härlig körglädje i hela fartregistret, i alla väder året runt. Modellen är populär bland trolling- och spöfiskare och för den som vill kombinera arbete med fritid. 

Läs mer »

Copyright © Marinteknik i Norrtälje AB, 2018