* 0176 - 22 44 40* maria@alukin.se

Styrpulpeter

« Tillbaka

 

ALUKIN SP 750

(Båten på bilden är specialutrustad)

ALUKIN SP 750 är en rymlig öppen båt som lämpar sig mycket väl för mycket last, transporter, fiske eller dagsutflykter. Kort sagt en optimal allround båt. Den är stabil och har mycket goda sjöegenskaper i alla väder. Som standard är båten utrustad med en bred centrumpulpet som skydd för två personer, bekväma Flip Up stolar och en aktertoft som rymmer upp till 4 personer. 

Läs mer »

 

ALUKIN SP 650

ALUKIN SP 650 är aluminiumbåten för användning under större delen av året, med öppna ytor, stabil och med ALUKIN:s goda sjöegenskaper. SP 650 är som standard utrustad med en bred centrumpulpet som ger skydd mot sjö och vind för två personer, bekväma Flip-Up stolar och en aktertoft som rymmer upp till 4 personer. Det här är en utmärkt båt för transporter, fiske eller bara för nöjesturer!

Läs mer »

 

ALUKIN SP 600

ALUKIN SP 600 är den minsta modellen i serien men med stora sjögenskaper och stabilitet för en lång båtsäsong. SP 600 är som standard utrustad en bred centrumpulpet som ger skydd mot sjö och vind för två personer. Aktertoften fungerar som förar- och passagerar plats. ALUKIN SP 600 är helt enkelt en stor båt i ett mindre format. En enkel och praktisk båt för nytta och nöje!

Läs mer »

Copyright © Marinteknik i Norrtälje AB, 2018