Arbetsbåtar

Modeller


ALUKIN CW 750

ALUKIN CW 750 är en av våra riktiga arbetshästar som vunnit mångas hjärtan. "Stryktålig, praktisk trygg och dessutom rolig att köra. ALUKINs CW 750 är en slitstark arbetshäst som kombinerar planande körglädje med funktion" enligt tidningen Båtnytts testpanel. Det här är en trotjänare som uppfyller alla önskemål för den som vill lasta både fyrhjulingar, maskiner och material. Även populär modell för männisikor med funktionshinder.


ALUKIN CW 850

ALUKIN CW 850 är storasystern till vår populära rampbåt CW 750 och som framgår av namnet är den en meter längre. Den rymliga hytten ger plats för 8 personer och på fördäcket lastar man allt från fyrhjulingar, byggmaterial och djur. "Rampen fungerar också utmärkt om man vill ta sig ombord med rullstol eller har ont i benen och inte skuttar i båten lika lätt som förr", enligt tidningen Båtnytts testpanel.


ALUKIN CWA 750 (med akterhytt)

ALUKIN CWA 750 är en akterhyttsmodell med hytten maximalt bakåtflyttad och optimerat utrymme på fördäck. Som sina medsystrar i ALUKINs modellserie Work så erbjuder även denna råbarkade skönhet ett praktiskt båtägande kombinerat med rapp och rolig körning, enligt tidningen Båtnytt. På fördäcket lastar du enkelt fyrhjulingen med släpkärra och annan skrymmande last.


ALUKIN CWA 850 (med akterhytt)

ALUKIN CWA 850 är en akterhyttsmodell med kortare hytt än CW-modellerna, för att optimera utrymmet på fördäcket. Hytten är konstruerad för bästa möjliga sikt och heldörrar i för och akter gör in- och utgång smidig. Fördäcket har en längd på hela 4,2m och klafföppningens bredd är 1,43m vilket ger gott om plats för att ta ombord en ATV och annat skrymmande gods. Klaffen manövreras från förarplatsen med tryckknappar. Ståhöjd inne i hytten är hela 197cm. ALUKIN CWA 850 är en perfekt aluminiumbåt för användning året runt!


ALUKIN DPW 750

ALUKIN DPW 750 är en dubbelpulpetsbåt med bogramp framtagen för bekväma persontransporter. Fyra bekväma Grammerstolar som standard och en aktersoffa ger bra sittplatser för 8 personer. Bogrampen som styrs från förarplatsen förenklar ombordstigningen t ex för barnfamiljer med barnvagn eller rullstolsburna och underlättar även vid last av material och maskiner.


ALUKIN SPW 750

ALUKIN SPW 750 är en öppen singelpulpet och bogramp för transporter av till exempel maskiner och byggmaterial och används av många användare så gott som året runt. Båten har som standard en mittpulpet, men kan anpassas med sidopulpet efter behov. Kapell är tillvalsutrustning. Klaffens bredd är 1,28m och styrs enkelt från förarplatsen.

Följ oss i sociala medier!