EN
Bowriders

Modeller


ALUKIN DP 750

ALUKIN DP 750 är båten för dig som söker extra utrymme, fart och exceptionella sjöegenskaper i alla väder! DP 750 är en sportig och tuff modell perfekt för dig som önskar en öppen båt, men med fullständigt skydd för sjö och vind för hela familjen. Som standard är båten exempelvis utrustad med kapell, bekväma stolar med dämpande stativ och dubbla vindrutetorkare. Med en värmare är detta en båt för näst intill året runt bruk.


ALUKIN DP 650

ALUKIN DP 650 är en sportig och tuff bowrider för en mångsidig användning. DP 650 ger med sin överbyggnad ett maximalt skydd mot sjö och vind för alla ombord! Det öppna fördäcket gör också att denna modell är rymlig och lämplig för transporter och fiske. Som samtliga ALUKIN:s modeller är sjögenskaperna utmärkta i alla väder och i hela fartregistret. Självklart är den utrustad med kapell, sköna stolar med dämpande stativ och dubbla vindrutetorkare som standard.


ALUKIN DP 600

ALUKIN DP 600 är den minsta modellen av våra bowriders, men med stora sjögenskaper och stabilitet för en lång båtsäsong i alla väder. Båten ger med sin överbyggnad ett maximalt skydd mot sjö och vind för alla ombord! Den här båten är smidig och kvick och ger en härlig körupplevelse och är helt enkelt en stor båt i mindre format.
Följ oss i sociala medier!