Hyttbåtar i aluminium


ALUKIN Cabin 750

ALUKIN C 750 är en mitthyttsmodell, vilket ger dig en säker vistelse i och runt hela båten. På akterdäcket finns en sittbänk med stuv samt sidofack för ytterligare förvaring. Den trygga relingen gör akterdäcket säkert att förtöja från och vistas på, inte minst för de yngsta passagerarna. Det kan också utnyttjas för sittplatser, last eller spöfiske. Relingen skyddar effektivt mot att vågor slår in över aktern och letar sig in i hytten.


ALUKIN SCR 850

ALUKIN Sport Cabin 850 med täckt fördäck och ruff, ger dig en kombination av funktionalitet, bekvämlighet och ett enkelt båtägande med övernattningsmöjligheter för hela familjen. Gillar du fart, fläkt och råbarkad design så är detta båten för dig! Helt enkelt en pendlardröm i kombination med compact living när det är som bäst.

Som tillval i båtarna finns anpassningar för sportfiske och trolling. 


ALUKIN SCR 950

ALUKIN SCR 950 är den största båten av Sport Cabin modellerna som konstruerades för att förena hög komfort med ett praktiskt båtliv som stäcker sig över flera årstider. Modellen täcker ett mångsidigt behov för den som behöver ta sig fram snabbt och säkert i alla väder och erbjuder med sina 9,5 meter gott om utrymme för bekväma övernattningar för familjen.


ALUKIN WA 950

ALUKIN WA 950 är aluminiumbåten med walk around däck med rejäla fribord med grabräcken runt hela båten. Den har sidoskjutdörrar på båda sidor av hytten samt öppningsbara sidodörrar i friborden på akterdäck.Följ oss i sociala medier!