Hyttbåtar i aluminium


ALUKIN Cabin 750

ALUKIN C 750 är en mitthyttsmodell, vilket ger dig en säker vistelse i och runt hela båten. På akterdäcket finns en sittbänk med stuv samt sidofack för ytterligare förvaring. Den trygga relingen gör akterdäcket säkert att förtöja från och vistas på, inte minst för de yngsta passagerarna. Det kan också utnyttjas för sittplatser, last eller spöfiske. Relingen skyddar effektivt mot att vågor slår in över aktern och letar sig in i hytten.


ALUKIN SCR 850

ALUKIN Sport Cabin 850 med täckt fördäck och ruff, ger dig en kombination av funktionalitet, bekvämlighet och ett enkelt båtägande med övernattningsmöjligheter för hela familjen. Gillar du fart, fläkt och råbarkad design så är detta båten för dig! Helt enkelt en pendlardröm i kombination med compact living när det är som bäst.

Som tillval i båtarna finns anpassningar för sportfiske och trolling. 


ALUKIN SCR 950

ALUKIN SCR 950 är den största båten av Sport Cabin modellerna som konstruerades för att förena hög komfort med ett praktiskt båtliv som stäcker sig över flera årstider. Modellen täcker ett mångsidigt behov för den som behöver ta sig fram snabbt och säkert i alla väder och erbjuder med sina 9,5 meter gott om utrymme för bekväma övernattningar för familjen.


ALUKIN WA 950

ALUKIN WA 950 är aluminiumbåten med walk around däck med rejäla fribord med grabräcken runt hela båten. Den har sidoskjutdörrar på båda sidor av hytten samt öppningsbara sidodörrar i friborden på akterdäck.


ALUKIN Sport Cabin 650

ALUKIN SC 650 är en liten hyttbåt i en tuff förpackning. Modellen har likheter med storasyster SC 750 och är utrustad med en hel taklucka som skjuts bakåt för varma sommardagar och en hel akterdörr som leder ut till ett litet inramat akterdäck. Inredningen går i stilren, funktionell design som båtarna är kända för och i sobert grått med bekväma Grammerstolar, precis som i de större hyttbåtarna.


ALUKIN Sport Cabin 750

ALUKIN SC 750 är en sportig, snabb allvädersbåt som ger dig garanterad körglädje och "sportbilskänsla" i ett tryggt skrov. Det är en praktisk och lättskött tuffing med snygga linjer, rymligt fördäck samt sober och stilren inredning. Med en 300 hk motor gör båten ca 50 knop. Modellen passar utmärkt för fritidsbruk, för familjen och skärgårdsboende som vill ta sig fram snabbt och säkert i alla väder. Hytten ger en ombonad känsla och skrovet är precis som i alla ALUKINs modeller, konstruerat med fokus på körglädje och säkerhet.

Följ oss i sociala medier!