Arbetsbåt i aluminium

ALUKIN CW 750

ALUKIN CW 750 är en praktisk bruksbåt i aluminium som vunnit mångas hjärtan. "Stryktålig, praktisk, trygg och dessutom rolig att köra. ALUKINs CW 750 är en slitstark arbetshäst som kombinerar planande körglädje med funktion" enligt tidningen Båtnytts testpanel. Det här är en trotjänare som uppfyller alla önskemål för såväl arbete som aktiv fritid. Du lastar enkelt fyrhjulingar, maskiner och material och är utmärkt för den som brinner för jakt, fiske och andra fritidsaktiviteter i skärgården. 

ALUKIN CW 850

ALUKIN CW 850 är storasystern till vår populära aluminiumbruksbåt CW 750 och som framgår av namnet är den en meter längre. Den rymliga hytten ger plats för 8 personer och på fördäcket lastar man allt från fyrhjulingar, byggmaterial och djur. Rampen fungerar också utmärkt om man vill ta sig ombord med rullstol eller har ont i benen och inte skuttar i båten lika lätt som förr. 

ALUKIN CWA 750 (med akterhytt)

ALUKIN CWA 750 är en akterhyttsmodell med hytten maximalt bakåtflyttad och optimerat utrymme på fördäck. Som sina medsystrar i ALUKINs modellserie Work så erbjuder även denna råbarkade skönhet ett praktiskt båtägande kombinerat med rapp och rolig körning. På fördäcket lastar du enkelt fyrhjulingen, byggmaterial eller annan skrymmande last.

ALUKIN CWA 850 (med akterhytt)

ALUKIN CWA 850 är en akterhyttsmodell som finns med två storlekar på hytt. Hytten är konstruerad för bästa möjliga sikt och heldörrar i för och akter gör in- och utgång smidig. Fördäcket har en längd på hela 4,2m med den korta hytten och klafföppningens bredd är 1,43m vilket ger gott om plats för att ta ombord en ATV och annat skrymmande gods. Bogrampen manövreras från förarplatsen. Ståhöjd inne i hytten är hela 197cm. ALUKIN CWA 850 är en perfekt aluminiumbåt för användning året runt!