Hyttbåtar av aluminium

Fördelen med aluminiumbåtar är att de både är starka och stryktåliga samtidigt som de är praktiska och lätta. När vi har designat våra hyttbåtar har vi dessutom kombinerat funktion och bekvämlighet. För att ge bästa komfort under färd har vi också fokuserat på att båtarna ska vara ergonomiskt utformade.

I tillägg har vår hyttbåtar av aluminium ett skrov som är gjort för att klara tuffa väderförhållanden året om i hela båtens fartregister för att kunna röra sig tryggt i vattnet. Vi har ritat och byggt fyra olika modeller av hyttbåtar av aluminium.

NYHET! Alukin Cabin 770

Mångsidig, anpassningsbar och tyst! Det är vad som bäst beskriver den nya båtmodellen som vi lanserar hösten 2023!

ALUKIN Cabin 750

Alukin C 750 har gott om förvaringsutrymme både i fören och aktern, liksom även i hytten och längs med fribordens insidor. Från hytten har du bra åtkomst till både för- och akterdäck. I aktern står du tryggt och skyddat vilket underlättar du lägger till och är ensam i båten.

ALUKIN C 650

Vår minsta hyttbåt i serien har fått ny design från och med modellår-23! 

Detta är en stor båt i litet format och har i sin nya design verkligen optimerats när det gäller utrymme. Även om skrovet bara är 6,5 meter känns det rymligt, med många funktionella ytor.  Liksom alla Alukinbåtar är den helsvetsad i ett stycke där hytt och skrov bildar en enda enhet för den absolut högsta stabiliteten och styrkan i skrovet. Den är byggd med Alukins ljuddämpningskoncept, utformat för att ge förstklassig komfort.

ALUKIN SCR 950

Det här är vår största båtmodell. I den har du ännu mer utrymme när du vill övernatta i båten. Det finns dessutom ett separat WC vilket gör vistelsen bekvämare. I förpiken finns det dessutom två kojer och det går även att bädda mellan tofterna bakom Grammerstolarna i hytten.

ALUKIN SCR 850

Med den här modellen får du en praktisk och snabb båt av aluminium som du kan övernatta i. Förutom sovplatser i ruffen kan du också bädda i hytten mellan aktertofterna. Det gör att du kan ta med hela familjen. Skarndäcket är 30 centimeter brett och tillverkad av räfflad plåt vilket ger ett bra halkskydd. Längs med relingen sitter grabbräcken, vilka gör att du kan gå säkert på däck.

ALUKIN WA 950

I den här modellen rör du dig ännu säkrare när du behöver förflytta dig mellan för och akter eftersom du kan gå runt hytten. Trots det finns det utrymme för både barn och vuxna att övernatta i båten samt bekväma Grammerstolar för en behaglig färd oavsett väder och årstid.