Fritidsbåtar i aluminium

Med en båt som har ett skrov gjort av aluminium får du en mångsidig fritidsbåt. Materialet är beständigt, slitstark och praktiskt. Det har samma hållbarhet som stål men har högre formbarhet och står emot fukt bättre. Dessutom påverkas aluminium inte av solens ultravioletta strålar och framförallt är materialet lätt. Det innebär att en fritidsbåt som är gjord i aluminium är stark och samtidigt snabb.

Det är av den anledningen som vi har valt att bygga våra båtar i aluminium. Vår vision är nämligen att skapa hållbara båtar, vilka fungerar både som bruksbåtar och fritidsbåtar. Därför spelar det heller ingen roll hur du tänker använda din båt. Alla våra båtar har skrov som är byggda för att klara tuffa väderförhållanden året om i båtens hela fartregister och alltid röra sig säkert i sjön.

Vi har designat och byggt två modeller av fritidsbåtar i aluminium. Det är utmärkta båtar för en utflykt med familj eller vänner till badön. I och med att bägge båtarna har ett öppet och rymligt fördäck passar de även bra till transporter eller fiske.

Alukin dp 650

Den här modellen är byggd med fokus att skapa komfort, utrymme och bekvämlighet. Sju personer kan färdas med båten. Förarplatsen och stolen bredvid har justerbara ryggar samt Grammers högkvalitativa dämpningssystem för att göra färden njutbarare. Bakom de främre sätena finns en u-formad soffa med plats för upp till fem personer.

Det finns gott om stuvutrymmen på fördäck, under aktertoften och på fribordens insida. Du rör dig enkelt mellan fören och akter. I fören finns det dessutom en rejäl pulpit att stödja sig på vid landstigning.

 

 

 

 

ALUKIN SP 650

I den här modellen består förarplatsen istället av en centrumpulpet. Den ger bra skydd mot sjö och vind. Två personer får plats att sitta tillsammans på bekväma uppfällbara stolar. I aktern finns det en toft med plats för ytterligare fyra personer. Även den här modellen har grabbräcken och pulpit för att du ska kunna förflytta dig säkrare ombord.

Denna modell är förnärvarande slutsåld.